Zomerleague 2022

doorMarieke Peters

Zomerleague 2022

Hierbij de opzet van Olround zomerleague waarvoor we iedereen uitnodigen.

Ten opzichte van de vorige edities van de Olround zomerleague zijn er wat aanpassingen. De meest bijzondere noemen we in deze uitnodiging. Voor het gehele reglement verwijzen wij graag naar de website van Olround. Onder  “competities” vind je de “zomerleague”.

  • De vrouwen krijgen een grotere bonus en daardoor meer kans op een hogere plaatsing in de ranglijsten. Deze bonus is gebaseerd op verschillende berekeningen tussen mannen- en vrouwen scores in diverse competities. Na het toernooi bekijken we of deze bonus passend is. Laat dit een extra uitnodiging zijn voor vooral bowlingvrouwen om aan de Olround zomerleague mee te doen. Is dit aantal 10 of meer, dan zijn er zelfs een aparte vrouwen prijzenpotten.
  • Ook een bijzondere regel is de voorwaarde, dat de scores alleen voor de eindstand meetellen wanneer iedere beschikbare baan tenminste een keer bespeeld is. Olround heeft voor de Olround zomerleague de banen 7 tot en met 12 gereserveerd.
  • Wij gaan weer terug naar de oorspronkelijke regel: je mag maximaal 10 speelrondes spelen. 7 daarvan tellen  mee voor de eindscores. Dus hebben we weer 3 wegstreeprondes.

Lees alles op de website van Olround goed door en schrijf je in. Dat doe je heel simpel door op of vanaf 4 juli naar Olround te komen, € 25 prijzengeld betalen (dat is € 2,50 per speeldag) en dan beginnen met de eerste speeldag.
Meedoen blijft een uitdaging. En vergeet niet: JE SPEELT TWEE TOERNOOIEN TEGELIJK. Je speelt VIER games per avond en dat meedoen kost je naast het prijzengeld slechts € 7,50 per speeldag. Goedkoper en spannender kan Olround het niet maken.

Fijne zomer (league) voor iedereen.

Organisatie Olround zomerleague 2022

Over de auteur

Marieke Peters administrator