Op naar seizoen 2022-2023

doorMarieke Peters

Op naar seizoen 2022-2023

We hopen natuurlijk dat jullie net zoveel zin hebben in het nieuwe seizoen als wij! Wij hopen dat we weer op jullie inschrijving mogen rekenen!

Schrijf je nu digitaal in

De inschrijving regel je – net als vorig seizoen – weer eenvoudig via de website. Uiteraard helpen we leden waarvoor de digitale weg een uitdaging vormt, door samen een oplossing te zoeken.

Niet? Wat jammer!

Ben je helaas van plan te stoppen met bowlen? Dan zouden we het toch waarderen als je ons even een mailtje stuurt, dan vallen we je ook niet lastig met reminders en zorgen we zo samen dat jouw lidmaatschap tijdig beëindigd wordt.

Teamindeling

De teamcaptains van het huidige seizoen ontvangen een dezer dagen een email met de vraag of zij als team willen verlengen en/of er veranderingen zijn binnen het team. Zoals altijd krijgen bestaande teams voorrang bij een plekje in de league en zullen we nieuwe teams (op volgorde van aanmelding) toelaten indien er ruimte is of vrijkomt binnen de leagues.

Na 1 augustus mogen andere teams zich inschrijven op de plaatsen waar wij geen herinschrijving voor ontvangen hebben. Er zijn al wat verzoekjes binnengekomen! Let op: bespreek voorgaande alvast met je teamleden. Zodat je als teamcaptain vlot kunt antwoorden op de uitvraag.

Deadline en administratiekosten

Voor verlenging en contributiebetaling geldt de deadline van 20 augustus 2022. Let op: bij het niet tijdig betalen van de contributie wordt – net als vorig seizoen – na 20 augustus automatisch 10 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

Verleng je lidmaatschap!

Dat doe je dit jaar door het online formulier op de website in te vullen. Een aantal velden is verplicht (sterretje), vul die velden in ieder geval in.

  • Is er iets gewijzigd? Je adres of je telefoonnummer bijvoorbeeld? Vul dan ook deze velden.
  • Zijn er geen wijzigingen, laat deze velden dan leeg. Dat scheelt onnodig extra werk voor de ledenadministratie!

Selecteer het juiste lidmaatschap en geef aan of je tegen bijbetaling een fysieke pas wil ontvangen. Je contributiebedrag wordt dan onderaan weergegeven. Wil je nog andere wijzigingen of opmerkingen doorgeven, dan kan dat in het opmerkingenveld. Let op: Wijzigingen kun je ook lopende het seizoen doorgeven door in te loggen op MijnNBF.
Na het insturen van het formulier word je automatisch doorgeleid naar de iDeal-betaalpagina. Doorloop de stappen, het wijst zich vanzelf. Jouw betaling inclusief vermelding van geboortedatum (en lidnummer) komt nu automatisch op de rekening van de NBV binnen. Snel en eenvoudig.

Verlenging individueel lidmaatschap 2022-2023

Mogen we komend seizoen in jouw team een nieuw lid verwelkomen bij onze vereniging? Super! Daarvoor is het inschrijfformulier voor nieuwe leden. We hebben dan namelijk iets meer informatie nodig.

Inschrijfformulier voor nieuwe leden 2022-2023

Team / speler gezocht?!

Bestuursleden krijgen regelmatig de vraag of wij nog iemand weten die een team zoekt óf andersom: of er nog een team is waar een vaste speler wordt gezocht. Wij hebben daar natuurlijk niet altijd zicht op, wat het ‘koppelen’ lastig maakt.
Op de NBV-website is een pagina aangemaakt: Team of teamgenoot gezocht. Daar kan ik je ‘gezocht’-berichtje plaatsen.
Stuur hiervoor een e-mail met ‘Gezocht’ in de onderwerpregel naar Marieke@bowling-nijmegen.nl met daarin:

  • Zoek je een team of teamgenoot?
  • Voor welke league?
  • Welke contactgegevens mogen we op deze pagina van jou vermelden? (e-mailadres, en/of telefoonnummer)

Dan probeer ik het z.s.m. op de website te zetten. Let op: dit is niet bedoeld voor het regelen van reservespelers voor een specifieke speelavond.

Vragen?

Kom je er niet uit of heb je gewoon vragen over de inschrijving/verlenging? Mail naar Marieke@bowling-nijmegen.nl, ik help je graag verder!
Loop je ergens tegenaan bij je iDeal-betaling (technische problemen)? Neem dan even contact op met Rob@bowling-nijmegen.nl.

Sportieve groet en tot snel!
Namens het bestuur van de Nijmeegse Bowling Vereniging,

Marieke Peters
Ledenadministratie

Over de auteur

Marieke Peters administrator