Wachtlijst huisleagues

Voor de huisleagues hanteren we – indien vol – een wachtlijst. Huidige teams hebben tot 1 augustus de tijd om hun plek te ‘verlengen’ en krijgen daarbij – via de teamcaptain – voorrang op nieuwe teams. Komt er een plek vrij? Dan wordt deze op volgorde van aanmelding voor de wachtlijst aangeboden.

Aanmelden voor de wachtlijst kan via het onderstaande formulier. De huidige wachtlijst geldt voor seizoen 2023-2024. Krijg je dit seizoen geen plek aangeboden? Dan schuift je plek op de wachtlijst automatisch door naar volgend seizoen. Wil je dit niet? Laat het dan even weten, dan halen we je eraf.

De huidige wachtlijst is onder voorbehoud, i.v.m. de overgang naar dit nieuwe formulier. Ben je van mening dat jouw aanmelding op deze lijst mist. Meld het dan z.s.m. – maar in ieder geval vóór 1 augustus – door het formulier alsnog in te vullen en bij de opmerkingen aan te geven wanneer en hoe je je aanmelding eerder hebt gedaan. Let op: alleen schriftelijke (per mail of contactformulier) aanmeldingen gelden voor de wachtlijst. 

DUO

  1. Melvin Nillessen
  2. Floris Janssens
  3. Hans van Elburg
  4. Wessel Pierik

TRIO

  1. Floris Janssens
  2. Wessel Pierik
  3. Kobus van der Putten

QUATTRO

  1. Geen wachtlijst