Wijziging startdatum & Openingsmail 2021-2022

doorLeon Verhoeven

Wijziging startdatum & Openingsmail 2021-2022

Beste leden,

Na ruim tien maanden zonder bowlen mogen we bijna weer aan de slag! De start van de competitie staat gepland voor woensdag 8 september (voor de quattro-league) en maandag 13 september (voor de duo- en trioleague). De speeldata kun je vinden op de website!

Een blik op de ledenadministratie geeft een positieve boost! We hebben veel trouwe leden en de corona-stops in de afgelopen seizoenen lijken nauwelijks invloed te hebben gehad op de vulling van de competities. In de trio- en quattro-leagues is nog ruimte voor nieuwe teams. We zijn erg blij dat er weer velen graag wekelijks een balletje komen gooien tijdens onze gezellige huisleagues! (De voorlopige teamindeling staat ook op de website.)

Er is een klein aantal leden dat de verlenging voor komend seizoen nog niet heeft geregeld. Is dat op jou van toepassing en wil je wél door? Regel dit dan snel, via de website.

Graag neem ik jullie ook even mee in het volgende:

Aanpassing speelschema
Door omstandigheden is het 6 september niet mogelijk om te starten met de maandag competities. Deze starten dus een week later. De eerste league avond word hiermee 13 september. Door diezelfde reden is woensdag 8 november komen te vervallen. Dit kunt u terug vinden in de bijgewerkte speeldata’s en wij zullen dat tegen die tijd nogmaals communiceren.

Coronamaatregelen
De geldende coronamaatregelen zijn ook bij Olround nog van kracht. Houd er dus rekening mee dat ook wij buiten de spelerszone netjes 1,5m afstand houden en de regels zoals vermeld op de website van Olround volgen.

Opzet quattro-league
Vorig jaar hebben we een aangepaste indeling gehanteerd voor de quattro league. Daar stappen we komend seizoen graag weer vanaf. Zo lang de omstandigheden het toelaten, spelen we ‘gewoon’ volgens de oude bekende opzet van deze competitie (met één starttijd – 19.45uur – voor alle quattro-teams).

ALV
Op dinsdagavond 28 september zal onze jaarlijkse ALV plaatsvinden bij Olround (in de O-bowl). Noteer deze datum vast in je agenda! De agenda voor de ALV wordt tegen die tijd op de website gedeeld al wel bekend:

  • Een drietal bestuursleden moet dit jaar worden herkozen: Marieke (ledenadministratie), Jan (penningmeester) en Rob (voorzitter).
  • Ferdi Maks heeft aangegeven zich graag voor de vereniging in te willen zetten. Als bestuur dragen wij Ferdi graag voor als NBV-bestuurslid om deze bijdrage middels een bestuursfunctie te kunnen leveren.
  • Leon zal zijn taken in het komende seizoen verder overdragen, zorgen voor het websitebeheer en zaken waar mogelijk (verder) automatiseren. Jeffrey blijft als secretaris zijn bijdrage leveren.

Het bestuur zal bij herverkiezing van de huidige bestuursleden en toevoeging van Ferdi uit zes personen bestaan.

Slotfeest/Startfeest
Net als ons voornemen afgelopen jaar hadden we gehoopt dit seizoen dan écht te kunnen starten met een feestelijke avond. Maar gezien de nog geldende coronamaatregelen is zo’n feest niet zonder beperkingen mogelijk. Daarom stellen we dit nogmaals uit totdat de coronabeperkingen voldoende zijn afgeschaald. We zien voor nu uit naar een ontspannen, ‘gewone’ start van het seizoen, waarbij de ballen weer gaan rollen!

Indien jullie vragen of opmerkingen hebben, of andere zaken nog willen bespreken over de start van dit bijzondere seizoen, kunnen jullie dit het beste kenbaar maken per mail via info@bowling-nijmegen.nl of bel met ondergetekende, voorzitter Rob.

Ondanks alle maatregelen ben ik erg blij dat we in ieder geval weer kunnen gaan bowlen. Wij kunnen niet wachten!

Tot snel.

Namens het bestuur,

Rob Joosten

Voorzitter NBV

Over de auteur

Leon Verhoeven administrator