Nijmeegse Kampioenschappen 2023

doorMarieke Peters

Nijmeegse Kampioenschappen 2023

Beste NBV-leden,

Nadat de Nijmeegse Kampioenschappen een aantal jaren niet hebben kunnen plaatsvinden, is het nu weer tijd! Welke bowler en bowlster gooien dit jaar de beste scratchscores bij onze verenigingskampioenschappen? Deze twee winnaars mogen zich laten gelden bij het Nederlands Kampioenschap!

De eerste 5 games speelt iedereen. Dit kan op zaterdag 25 februari of 11 maart (beide dagen 11:30-14:00 uur). Speel je ook finale? Die 5 finalegames speel je op zaterdag 25 maart (11:00-14:00 uur). Je kiest één van de voorronde-dagen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het aantal finaleplaatsen bepaald (minimaal 24).

We hebben de intentie om er ook wat leuks van te maken voor de spelers die wellicht vooraf denken niet veel kans te maken op de winst. Op deze manier is het voor iedereen leuk om mee te doen en gaan we er een gezellig evenement van maken! Hoe dit er precies gaat uitzien hangt af van het aantal aanmeldingen en wordt dus vormgegeven zodra we weten hoeveel leden zich hebben ingeschreven.

We zullen spelen op het oliepatroon van de derde periode. Welk patroon dit wordt, zal later bekend worden gemaakt. Meld je aan via onderstaand formulier vóór 3 februari. Deelname is gratis en uitsluitend voor leden van de Nijmeegse Bowling Vereniging.

Groet,

Marc, Jeffrey en Jordi

Inschrijven NK 2023

"*" indicates required fields

Naam*

 

Over de auteur

Marieke Peters administrator