JouwNBV: ALV, Slotavond & zomerleague

doorLeon Verhoeven

JouwNBV: ALV, Slotavond & zomerleague

Beste Leden,

De algemene ledenvergadering en de slotavond staan weer voor de deur. Zodoende willen we jullie bij deze informeren over beide evenementen. Tevens staat de zomerleague onder druk door personele bezetting bij zowel Olround als het bestuur.

Algemene ledenvergadering: 21 juni 19.30 uur

De uitnodiging voor de ALV kunnen jullie hier vinden.

Zorgelijk blijft de situatie dat er te weinig aanmeldingen komen voor een volwaardige bezetting van het bestuur, waardoor de continuïteit van de vereniging in het gedrang komt. We vragen met klem aan alle leden zich nog eens te beraden om plaats te nemen in het bestuur.
Wel zijn er gelukkig enkele leden die zich hebben aangemeld. Zie hiervoor ook de bijlage met de agenda.

Slotavond: 24 juni 19.30 uur

Het programma voor de slotavond is dit jaar anders dan anders. In plaats van het traditionele bowlen willen we met al onze leden Prison Island gaan spelen. Dit concept is inmiddels al een tijd bij Olround in Nijmegen aanwezig en het is erg leuk om te doen. We laten jullie hiermee graag kennis maken. Voor diegene die liever bowlen zijn er een viertal banen gereserveerd voor dit uur.

Het programma ziet er als volgt uit:
19:30-20:00 Binnenkomst in de Obowl
20:00-21:45 Diner in de Obowl. Restaurant exclusief voor NBV. Drie gangen Hotplate met als aanvulling Spare Ribs van de Grill. Aansluitend prijsuitreiking van de huisleagues.
22:00-23:00 Prison Island / Bowlen
23:00-00:00 prijsuitreiking Prison Island en borrel
Drankjes zijn tijdens het hele programma inclusief!

Door corona hebben wij een lustrum gemist en door het gebrek aan evenementen is er extra budget besschikbaar voor een mooi feestje. Zodoende bieden wij dit programma voor leden gratis aan. Introducees zijn welkom (kosten 47.50 pp) Wij hopen op een hoge opkomst.

Het aanmeld formulier vind je hier.

Zomerleague:

De zomerleague dreigt dit jaar niet door te gaan. Dit oordat er nog geen volwaardig nieuw bestuur lijkt te gaan komen en Olround momenteel de mogelijkheden niet heeft om dit te organiseren.

Zodoende doen we een beroep op de leden. Ben jij enthousiast om dit op te pakken in samenwerking met Olround, dan horen we dat graag. Het is misschien kortdag om een volledig nieuw format op te zetten, maar we horen graag jullie ideeën.

Wij zien jullie graag in grote getalen op de slotavond maar vooral ook de ALV. Het is immers een spannende tijd als er geen nieuw volwaardig bestuur aantreed.

Namens het bestuur,

Rob Joosten

Voorzitter NBV

Andere relevante stukken:
Notulen ALV 2021
Voorstel tot wijzigen opzet NBV huisleague

Over de auteur

Leon Verhoeven administrator