Klaar voor de finale?

doorMarieke Peters

Klaar voor de finale?

Beste deelnemers aan de Nijmeegse Kampioenschappen,

De voorrondes zitten erop! Er zijn mooie scores neergezet. De uitslagen en tussenstanden vind je hier.

Finale op 16 maart
De laatste vier games worden aanstaande zaterdag 16 maart gespeeld door de 36 spelers die zich hebben geplaatst voor de finale. De deur van Olround gaat om 10.30 uur open, je wordt uiterlijk 10.45 uur verwacht. Om 10.50 uur gaan we ingooien. Let op: Dit is dus een half uur eerder dan de starttijd van de voorronde!

Uiteindelijk hebben 39 NBV-leden deelgenomen aan de voorrondes. De 36 spelers met de beste scratchscore gaan door naar de finale. Helaas betekent dit dat er 3 spelers afvallen: Gerrie, Niek en Yvonne. Maar niet getreurd, voor jullie hebben we een troostprijsje geregeld! Deze krijgen jullie uitgereikt bij de prijsuitreiking mochten jullie komen kijken bij de finale en anders tijdens de league in de daaropvolgende week.

Tussenstand
In de tussenstand van het clubkampioenschap staan Daan en Marieke bovenaan. In de A-klasse voert Elroy de ranglijst aan, in de B-klasse is dit Jordi, Daan voert ook de C-klasse aan en in de D-klasse verdedigt Dion de voorsprong. Daan, Richard en Jordi staan in de top 3 van het handicapklassement. Maar, de strijd is nog niet gestreden!

Feitjes
Andere leuke feitjes:

  • Hans P. gooide tot dusver de hoogste scratchgame: 246
  • Richard gooide tot nu toe de hoogste handicapgame: 279
  • Daan gooide als enige alleen maar 200+ games
  • Caroline scoorde het meest constant van iedereen
  • Gemiddeld werd er 170.8 gegooid in de voorrondes
  • In de eerste game scoorden we gemiddeld tien pins meer dan in de laatste game

Heb je vragen? Stel ze dan gerust. We wensen jullie veel plezier en succes met de laatste vier games in de finale! De prijsuitreiking zal, na de verwerking van de laatste scores, plaatsvinden bij de bar in Olround.

Met sportieve groet,

namens de NK-commissie,
Vincent en Jordi

Over de auteur

Marieke Peters administrator