Zomerleague Update

doorRob Joosten

Zomerleague Update

Aan onze NBV-leden

 

Zoals ieder jaar is er in Olround weer een zomerleague. Olround heeft het stokje overgenomen van de NBV en organiseert de zomerleague dit jaar, daarmee is gelijk de opzet daarmee veranderd en is deelname veel aantrekkelijker geworden. In totaal worden nu vier games gespeeld (competitie 1), waarvan drie meetellen voor Best Ball (competitie 2) dat de NBV-leden eerder altijd tijdens de zomerleague speelden.

Tot nu toe is er al een actuele deelname van bijna 20 spelers en speelsters. (De dames die meespelen staan al direct in de top van de ranglijst, mede door een extra bonus van 20 pins per game). Een flink aantal van de vaste NBV-zomerleaguespelers en speelsters heeft zich nog niet ingeschreven. Graag nodigen wij jullie -naast de andere NBV-ers- uit om ook op maandag- of dinsdag- of woensdagavond van 20 uur tot 22 uur te komen spelen. En ook op zaterdag bestaat die mogelijkheid van 14 tot 16 uur. Laat je uitdagen in deze aantrekkelijke dubbele competitie en speel mee voor de prijzen. Tot dit moment is de maandagavond de populairste speelavond met rond de 15 deelnemers. Wil je een rustiger moment om te spelen, dan kies je voor een van de andere avonden of voor de zaterdagmiddag.

Er is dit jaar degelijk kans voor iedereen. Er wordt afwisselend gespeeld op de banen voor en in de O-bowl. Door omstandigheden. Veel spelers ervaren deze verschillende banen als verschillend te bespelen, waardoor de resultaten wisselvallig kunnen zijn. Doordat de banen 1 tot en met 12 allemaal vernieuwd gaan worden, liggen die er voor een deel uit en speelt de Olroundzomerleague wat vaker in de O-bowl.

Wanneer ook alle “vaste” NBV zomerleaguedeelnemers gaan inschrijven kan het totaal verwachte aantal van 40 deelnemers zeker gehaald worden. En dat zou een groot succes zijn voor de Olroundzomerleague en veel beloven voor de toekomst.

Alle uitslagen en standen staan zo spoedig mogelijk na de gespeelde games op de Olround website, pagina Zomerleague.  Kijk er maar direct naar en je ziet meteen hoe jouw kansen liggen om een van de vele prijzen te winnen.

 

Groet,

Joop Peeters

 

Over de auteur

Rob Joosten administrator