Tot zondag!?

doorMarieke Peters

Tot zondag!?

De eerste zondag van de maand: In 2019 twee keer op rij boordevol sportiviteit én gezelligheid: Nieuwjaarsbowlen en Marikentoernooi 2019.

Nieuwjaarsbowlen

De eerste zondag van januari 2019 was het een gezellige boel bij bowlingcentrum Olround. Een middag vol sportiviteit, strikes, beste wensen en vele (kleine en grotere) prijzen. Wat de organisatie betreft: een zeer geslaagde activiteit! Hopelijk denken de leden die deelgenomen hebben, daar ook zo over!

Daarbij willen wij graag onze dank uitspreken voor de sponsoren, die met name de loterij mede mogelijk gemaakt hebben: Bowlingcentrum Olround, BOB Autowas, Hannehaves sieraden, Spete.nl ICT diensten en De Haas De Mode.

Marikentoernooi

De eerste zondag van februari 2019 staat nu voor de deur. En ook dat lijkt een zeer gezellige en sportieve zondag te worden: De finaledag van het Mariken van Nieumeghen toernooi 2019! Heb jij je nog niet ingeschreven? Meld je dan nog snel aan! Er is nog één plek op zaterdag en ook op die gezellige zondag is nog een aantal plekken vrij. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Support!

Ook als je niet meedoet aan het toernooi kun je helpen er een gezellige, geslaagde zondag van te maken. Hoe? Als toeschouwer natuurlijk! Kom de deelnemers aanmoedigen. Zeker tijdens de spannende finale kunnen ze je steun goed gebruiken. En wie weet wordt er wel een NBV-er kampioen van het Marikentoernooi!

Dus: Tot zondag?

Over de auteur

Marieke Peters administrator