Op naar seizoen 2020-2021

doorMarieke Peters

Op naar seizoen 2020-2021

We gaan er vooralsnog vanuit dat we in september starten, met de bestaande competities. We openen bij deze dan ook de inschrijving voor het komende seizoen. We begrijpen het als je daar wat voorzichtig in bent, dan zijn wij ook! Maar we moeten ergens stapjes gaan zetten, zodat we straks weer echt van start kunnen. We houden daarom wel wat ruimere termijnen aan.

Er zijn drie formulieren:

Van ieder huidig lid ontvangen we dus (minimaal) twee formulieren. Met het verlengingsformulier verleng je je lidmaatschap voor seizoen 2020-2021. Daarnaast vul je, per league waarin je gaat deelnemen, een formulier in. Normaal is dat één formulier per team, waar ieder teamlid een handtekening onder dient te zetten. We begrijpen dat dat in deze periode wat lastig te realiseren is. Daarom kunnen jullie dit als team afstemmen, maar ieder een eigen formulier ondertekenen en inzenden.

Mogen we komend seizoen in jouw team een nieuw lid verwelkomen bij onze vereniging? Super! Daarvoor is dus het inschrijfformulier voor nieuwe leden.

Je mag je ingevulde formulieren (met handtekening) inscannen en mailen aan marieke@bowling-nijmegen.nl. Lukt het inscannen niet? Neem dan even contact op met een van de bestuursleden voor de adresgegevens, dan kun je het evt. ook in de brievenbus doen. Zodra Olround officieel weer geopend is, kun je je formulieren daar ook afgeven aan de receptie. Stop ze daar niet in de brievenbus.

Let op: lever je (her)inschrijfformulier en je teamdeelname in vóór 1 augustus. Na 1 augustus mogen andere teams zich inschrijven op de plaatsen waar wij geen inschrijving voor ontvangen hebben! De deadline voor het betalen van de contributie is 15 augustus.

Over de auteur

Marieke Peters administrator