Nieuwsupdate diverse zaken! Belangrijk!

doorRob Joosten

Nieuwsupdate diverse zaken! Belangrijk!

Beste Leden,

Tijdens het laatste bestuursoverleg hebben we gesproken over de toekomst van onze vereniging. De toekomst van het bestuur en de rol die ieder bestuurslid hierin voor zichzelf ziet.

Bestuurszaken:

In het bestuursoverleg is naar voren gekomen dat het bestuur diverse nieuwe bestuursleden nodig zal hebben.

Ina, Cris, Anja, Juriaan en Michael hebben allen met eigen redenen besloten aan het einde van dit seizoen te gaan stoppen als bestuurslid. Dit heeft gevolgen voor alles wat op dit moment gaande is binnen onze vereniging. Van het dagelijks bestuur tot het opstarten van de leagues, NBF contacten etc etc. Wij gaan kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hierover later meer.

Vacatures:

Naar aanleiding van bovenstaand bericht zoeken we dan ook nieuwe enthousiaste leden om plaats te nemen in het bestuur. Affiniteit met financiële zaken (penningmeester) is altijd mooi meegenomen. Evenals een secretaris die een goede administratie kan voeren en een echte regeltante of oom is. Ook voor wedstrijdzaken kunnen we ondersteuning gebruiken. Afhankelijk van de aanmeldingen kunnen we kijken naar een 3/5/7 mans bestuur, waarbij een oneven aantal gewenst is.

Bowling Vereniging Beuningen:

Bowling vereniging Beuningen is haar vaste speellocatie verloren door sluiting van de bowling in Beuningen. Zodoende maken zij het seizoen in Nijmegen/Olround af. Voor de toekomst is er nog geen nieuws, maar we zullen spoedig in overleg treden over de mogelijkheden. Twee verenigingen in een bowlinghuis is immers geen werkbare situatie.

Nijmeegse Kampioenschappen

Vanwege diverse oorzaken is er nog geen planning voor het NK, dit is momenteel wel in voorbereiding en zal naar verwachting eind april of midden mei plaatsvinden. Het concept zal hetzelfde zijn zoals vorig jaar. Hierover later meer.

Oliepatroon

Met olround is afgesproken dat er mogelijkheden zijn om het oliepatroon aan te passen. Hiervoor zijn enkele suggesties binnengekomen welke nu met Martijn worden afgestemd. Vang 1-4-18 zal dit patroon het huidige 50+ patroon vervangen. Een visuele weergave van het patroon volgt nadat deze definitief is gekozen.

Bij vragen over bovenstaande kun je mij mailen. Rob@bowling-nijmegen.nl

Met sportieve groet,

Rob Joosten – Voorzitter Nijmeegse Bowling Vereniging

Over de auteur

Rob Joosten administrator