Corona Update: Tijdelijke pauze (woe 4 14 okt. gaat wel door)

doorRob Joosten

Corona Update: Tijdelijke pauze (woe 4 14 okt. gaat wel door)

Corona Update
Beste Bowlers,
Wat er al een tijdje zat aan te komen is gisteren tijdens de persconferentie van het kabinet bevestigd. De horeca moet weer dicht en daarmee dus ook onze thuishaven Olround. Dit heeft uiteraard gevolgen voor onze bowlingsport.
Allereerst is vanavond 14-10-2020 de laatste woensdagavond league. Deze gaat gewoon door. Indien je het niet prettig vind om met deze omstandigheden te bowlen, dan kun je deze speelweek later inhalen. (uiteraard voor het hele team)
De sluiting van olround heeft dus voor ons ook gevolgen. Vooralsnog is aangekondigd dat de maatregelen voor 4 weken gelden, maar niemand heeft een glazen bol.
Zodoende is er na vanavond 22.00 uur tot nader bericht geen mogelijkheid om te bowlen bij Olround. En daarmee schuiven de speelweken op naar een later moment.
Afhankelijk van hoe het allemaal in de toekomst gaat, maakt het bestuur tegen die tijd een beslissing over de resterende speelweken. Wij kunnen nu geen scenario’s voorzien.
Mocht je vragen hebben over de pauze die we inlassen voor de leagues, kun je het bestuur mailen via info@bowling-nijmegen.nl
Blijf gezond en let een beetje op elkaar!
Namens het bestuur.
Rob Joosten
Voorzitter

Over de auteur

Rob Joosten administrator